Επιχειρείν Ροή

Το Spa του ΑΝΑΝΤΙ, υποψήφιο για κορυφαίο της χώρας

Είμαστε πολύ περήφανοι καθώς τo Anatasi Spa & Wellness  του Ananti City Resort έχει λάβει την τιμητική διάκριση να είναι υποψήφιο στο World Luxury Spa Awards.

Πρόκειται για τον κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό που εστιάζει στον εντοπισμό και την προώθηση των καλύτερων Spa σε κάθε χώρα αναγνωρίζοντας τις εξαιρετικές προσπάθειες του κάθε Spa για ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών στον εξειδικευμένο και πολυτελή τομέα. Το μέγεθος του χώρου δεν παίζει ρόλο κατά την επιλογή του κάθε Spa, έτσι το Anatasi Spa and Wellness παρά το μικρό μέγεθος του έχει λάβει αυτήν την τεράστια τιμητική διάκριση και βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα Spa παγκοσμίως!

Λίγα λόγια το Anatasi Spa & Wellness

Το όνομα Anatasi προέκυψε από τη λέξη «Ανάταση», έτσι ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον που στοχεύει στην «Ανάταση» σώματος και ψυχής. Η θέση του Spa στην κορυφή του λόφου αλλά και σε άμεση επαφή με την φύση και τον περιβάλλοντα χώρο ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπειρία της  «Ανάταση» ενώ οι ξεχωριστές του θεραπείες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να αναζωογονούν και να ανανεώνουν.  Το Anatasi Spa & Wellness βρίσκεται στα Τρίκαλα που είναι γνωστή ως η γενέτειρα πόλη του Ασκληπιού, του γιατρού της αρχαιότητάς και διάσημο για τις θεραπευτικές του μεθόδους. Μια από αυτές τις μεθόδους είναι η «Εγκοίμηση» , έτσι ονομάσαμε με αυτόν τον τρόπο και μια από τις πρωτότυπες θεραπείες μας κατά την οποία χρησιμοποιούνται βότανα από την περιοχή.

Ψηφίστε το Anatasi Spa & Wellness  ΕΔΩ

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης