Επιχειρείν

Υπερσύγχρονο Laser μυωπίας για την κλινική “Thessalia” στη Λάρισα

Λειτουργία της πιο προηγμένης παγκόσμια γενιάς οφθαλμολογικών Laser για επεμβάσεις μυωπίας ΄΄Alcon Wavelight  Laser Refractive Suite΄΄- πραγματοποίηση όλων των επεμβάσεων Laser μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού, πρεσβυωπίας στη Λάρισα.

 

 

Γεγονός για τη Λάρισα είναι πλέον η πλήρης λειτουργία της πρώτης ολοκληρωμένης υπερσύγχρονης μονάδας επεμβάσεων Laser μυωπίας στην κεντρική Ελλάδα. Χάρη στην πρωτοποριακή και τεχνολογικά προηγμένη διαθλαστική σουίτα από την εταιρία Alcon στην Αμερική είναι εφικτή η απαλλαγή από γυαλιά και φακούς επαφής με απαράμιλλη ασφάλεια και ακρίβεια σε σχέση με το παρελθόν. Η κλινική “Thessalia” πρωτοπορεί και καθίσταται ιατρικό κέντρο στον τομέα αυτό για την ευρύτερη περιοχή. Όπως εξηγεί η ομάδα των οφθαλμιάτρων κυριών Γ. Πίπη και Α. Πίπη, Διευθυντών του οφθαλμολογικού Τμήματος της γενικής κλινικής Thessalia και του οφθαλμολογικού κέντρου Iris στη Λάρισα:

 

΄΄Η εγκατάσταση και λειτουργία ενός τέτοιου μηχανήματος στη Λάρισα, σε συνεργασία με το οφθαλμολογικό κέντρο Iris αποτελεί ορόσημο. Αξιοποιεί τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την πάνω από εικοσαετή εμπειρία του χώρου στη διαθλαστική χειρουργική.

 Η διαθλαστική σουίτα Alcon WaveLight® Refractive Laser Suite αποτελεί χωρίς υπερβολή ότι πιο εξελιγμένο αλλά και κυρίως αξιόπιστο έχει να επιδείξει παγκόσμια η ανθρώπινη τεχνολογία στον τομέα των επεμβάσεων Laser για τη διόρθωση της μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού και πρεσβυωπίας. Οι μέθοδοι του Femto LASIK και του Trans PRK (μέθοδος με ή χωρίς κρημνό) εφαρμόζονται πλέον με απαράμιλλη ταχύτητα, ακρίβεια και ασφάλεια. Μετά από τα απαραίτητα τεστ που γίνονται ώστε να κριθεί η καταλληλότητα του ενδιαφερομένου για τη συγκεκριμένη μέθοδο ακολουθεί η επέμβαση. Αυτή γίνεται αυθημερόν, διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, είναι εντελώς ανώδυνη και η επιστροφή στην καθημερινότητα και την εργασία είναι εφικτή από την επόμενη κιόλας ημέρα. Αυτό θα λέγαμε πως ήταν ΄΄αδιανόητο΄΄ με την υπάρχουσα τεχνολογία μέχρι και σχετικά πρόσφατα. Έτσι παρέχεται η δυνατότητα σε συνανθρώπους μας όλων των ηλικιών να απαλλαγούν από τα γυαλιά και τους φακούς τους με την πιο σύγχρονη τεχνολογία παγκόσμια και μάλιστα ΄΄δίπλα στο σπίτι τους΄΄ με ασφάλεια αποφεύγοντας άσκοπες πλέον και κοστοβόρες μετακινήσεις.

 

 Η εγκατάσταση και πλήρης ανάπτυξη τέτοιας κλάσης εξοπλισμού και πιστοποίηση του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού υπάρχει μόνο σε ελάχιστα σημεία στη xώρα αλλά και την Ευρώπη και συμβάλει στην καθιέρωση της Λάρισας ως σημείου αναφοράς για την οφθαλμολογία σε όλη την κεντρική Ελλάδα. Είναι άλλωστε καλό να στηρίζουμε τον τόπο μας και ευελπιστούμε πως αυτή η επένδυση θα συμβάλλει ώστε να αναστραφεί πλήρως η τάση φυγής ασθενών προς άλλες πόλεις για την πραγματοποίηση επεμβάσεων αυτού του είδους. Το αντίθετο μάλιστα! Δεν σπανίζουν πλέον περιπτώσεις υποψηφίων για επέμβαση από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα ή και το εξωτερικό (πχ Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία) που έρχονται στην περιοχή μας, αφού ενημερωθούν μέσω διαδικτύου, για Laser μυωπίας με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα Laser γιατί προσφέρονται τόσο υψηλές υπηρεσίες σε πιο προσιτές συγκριτικά τιμές και με την τάση αυτή να αυξάνεται΄΄.

Η Γενική Κλινική – Private Hospital “Thessalia” ξεκίνησε τη λειτουργία της εδώ και δύο μήνες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο λόφο Μεζούρλου (έναντι Π.Γ.Ν.Λ.).

Επενδύσεις όπως αυτή επιβεβαιώνουν για άλλη μία φορά αυτό που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου. Πως η Λάρισα πλέον χάρη στην ιατρική τεχνολογία που διαθέτει αλλά και την υψηλή κατάρτιση των Ιατρών της έχει μετατραπεί σε κέντρο παροχής υπηρεσιών υγείας υψηλότατου επιπέδου σε όλους τους τομείς. Και όλα αυτά προς όφελος πάντα του ντόπιου αλλά και του ευρύτερου πληθυσμού της Θεσσαλίας.

 

Για πληροφορίες τηλ:  6944519975, 2410538800   

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης