Επιχειρείν

Χαρούλα Μουζιούρα-Αγγελάκη. Έτσι θα βγουν… παραλία οι Τρικαλινές!!!

Τα κορυφαία μηχανήματα laser αποτρίχωσης, κυτταρίτιδας και κρυολιπόλυσης είναι στο ιατρείο της Χαρούλας Μουζιούρα-Αγγελάκη.

Κι επειδή οι μέρες που θα βγούμε στην παραλία… δεν είναι μακριά, προετοιμαζόμαστε καταλλήλως. Στο ιατρείο της δερματολόγου Χαρούλας Μουζιούρα-Αγγελάκη λαμβάνουμε ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος και προσώπου.

Με τα δυο κορυφαία laser αποτρίχωσης Alexandrite, τελευταίας τεχνολογίας και Αμερικανικής προέλευσης. Πρόκειται για το Gentle Max της Candela και το Apogee+ της Cynosure.

Παράλληλα επιτυγχάνουμε γρήγορο και μόνιμο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας-σύσφιγξης με το Dalyance της Cocoon και απομάκρυνση του λίπους ανώδυνα και γρήγορα με κρυολιπόλυση  το Cooltech της Cocoon.

Στο ιατρείο της Χαρούλας Μουζιούρα-Αγγελάκη έχουμε πάλι τη δυνατότητα δεκάδων επιλογών για θεραπείες προσώπου, όπως peelings προσώπου είτε με το Gentle peel της Candela είτε με τα καλοκαιρινά PHAS, μεσοθεραπεία μη ενέσιμη προσώπου, θεραπεία μελάσματος, αφαίρεση  tatoo, θεραπεία ονυχομυκητίασης και θεραπεία ακμής, όλα με τα νέα μηχανήματα laser, τελευταίας τεχνολογίας.

info Γλάδστωνος 11-τηλ. 2431079980

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης