Επιχειρείν

Ψηφιακός μετασχηματισμός από την e-growth.gr, στα Τρίκαλα

Αξιοποίησε το voucher με επιδότηση μέχρι 90% που έχεις λάβει μέσω του προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» για να αποκτήσεις ένα επαγγελματικό eshop.

Την τελευταία δεκαετία, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει εξελιχθεί τρομερά και ανταγωνίζεται έντονα τα φυσικά καταστήματα στις αγορές και τις πωλήσεις. Ένα eshop είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στα χέρια ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με τη σωστή χρήση και με τη χρήση όλων των λειτουργιών του μπορεί να προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Αυτό θα ενισχύσει βαθιά την προωθούμενη εταιρεία και έτσι θα εδραιώσει τη θέση της στη νέα γενιά εμπορίου.

 

 

Μέσω του νέου προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) για την επιχείρηση σας ελαχιστοποιώντας το κόστος καθώς η επιδότηση μπορεί να φτάσει και το 90%!

Οι επιχειρήσεις που έχουν γίνει αποδεκτές έχουν τώρα την δυνατότητα να εκδώσουν την επιταγή τους μέσω της πλατφόρμας δικαιούχων στο https://beneficiary.digitalsme.gov.gr και να επιλέξουν έναν πάροχο ψηφιακών λύσεων.

Στην E-GROWTH.GR είμαστε πιστοποιημένοι πάροχοι ψηφιακών λύσεων για το πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» και μπορούμε να σας προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος ή/και άλλων αναγκών που καλύπτονται από το πρόγραμμα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλ: 6970 441 558

Email: vasilis@e-growth.gr

Web: www.e-growth.gr

Facebook: https://www.facebook.com/we.are.egrowth

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης