Site icon TrikalaVoice

2 χρόνια ΟΡΑΣΗ-Περισσότερες από 3.000 επεμβάσεις

Η οφθαλμολογική κλινική ΟΡΑΣΗ στα Τρίκαλα, από τις κορυφαίες στη χώρα μας, εδώ και 2 χρόνια μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για να μπορούμε να χαιρόμαστε και να… βλέπουμε κάθε στιγμή της ζωής μας.

 

Ο Γιώργος Γεροδήμος, ο Θωμάς Παπαθωμάς και ο Αντώνης Μεταξιώτης ήταν οι τρεις οφθαλμίατροι που ένωσαν τις δυνάμεις τους κάτω από ένα κοινό όραμα, αυτό της ΟΡΑΣΗΣ.

Η υλοποίηση της μονάδος έγινε σύμφωνα με τις νέες αυστηρότατες προδιαγραφές που ισχύουν από το τέλος του 2018, και ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και υψηλοτάτου επιπέδου. Ως συνέπεια αυτού μπορεί να γίνει στο ΟΡΑΣΗ από ένα απλό οφθαλμολογικό Check up, μέχρι και οι σοβαρότερες εξειδικευμένες επεμβάσεις (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς – υαλοειδεκτομή). Επιπλέον η οφθαλμολογική μονάδα είναι εξοπλισμένη με οφθαλμολογικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς (Femto Lasik) μοναδικά στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδος, για την διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών όπως Mυωπία, Yπερμετροπία, Aστιγματισμός και Kερατόκωνος.

Η ΟΡΑΣΗ δε εξασφάλισε συνεργασίες με κορυφαίους επιστήμονες και συχνές επισκέψεις εξειδικευμένων γιατρών για την παιδική οφθαλμολογία.

 

Εκατοντάδες επεμβάσεις-Άλλαξε η ζωή των ασθενών

 

Στα 2 χρόνια λειτουργίας της ΟΡΑΣΗΣ πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες επεμβάσεις, πετυχημένες στο σύνολό τους, αλλάζοντας τη ζωή των ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν τους έμπειρους γιατρούς της.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι πραγματοποιήθηκαν

2.300 επεμβάσεις καταρράκτη

300 επεμβάσεις πρεσβυωπίας με χρήση πολυεστιακών φακών και ρομποτικής τεχνολογίας

300 επεμβάσεις για παθήσεις αμφιβληστροειδούς

300 διαθλαστικές επεμβάσεις laser διόρθωσης μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού.

Οι Γιώργος Γεροδήμος, Θωμάς Παπαθωμάς και Αντώνης Μεταξιώτης απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τους εμπιστεύτηκαν και υπόσχονται να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να μας προσέχουν… σαν τα μάτια τους!!!…

info  24310 77999

Exit mobile version