Επιχειρείν

«ΒΩ» Βιολειτουργικό Γάλα ΤΡΙΚΚΗ. Ένα νέο γάλα που γεννιέται στα Τρίκαλα

«ΒΩ»  είναι το νέο, Βιολειτουργικό Γάλα της ΤΡΙΚΚΗ.  Ένα νέο γάλα που γεννιέται στα Τρίκαλα, με σεβασμό στον τόπο, την έρευνα και τους ανθρώπους.

 

 

Η Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ παρουσιάζει το ΒΩ, ένα νέο γάλα που σχεδιάστηκε και παράγεται στα Τρίκαλα, αντλώντας έμπνευση από τον τόπο, την ιστορία και τη σύγχρονη γνώση. Το ΒΩ αποτελεί αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας που συνδυάζει την τοπική εμπειρία της ΤΡΙΚΚΗ, τη συνεργασία με παραγωγούς της περιοχής και την επιστημονική προσέγγιση. Στο πλαίσιο της ανάπτυξής του, η ΤΡΙΚΚΗ συνεργάστηκε με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο ερευνητικών και μελετητικών εργασιών που συνέβαλαν στην κατανόηση και τεκμηρίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του προϊόντος. Η φιλοσοφία του ΒΩ βασίζεται στη στενή σχέση του προϊόντος με τον τόπο παραγωγής του.

Τα Τρίκαλα, με τη διαχρονική τους ιστορία από την Αρχαία Τρίκκη έως τη σύγχρονη, καινοτόμο πόλη, αποτελούν σημείο αναφοράς για ένα προϊόν που επιδιώκει να συνδέει την παράδοση με το παρόν. Η Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ, με μακρόχρονη παρουσία στην τοπική κοινωνία, συνεχίζει να αναπτύσσεται μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς και τις οικογένειες της περιοχής. Το ΒΩ εντάσσεται σε αυτή τη διαδρομή, ως ένα προϊόν που δίνει έμφαση στη φροντίδα, τη συνεργασία και τη διαφάνεια. Το νέο γάλα παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στα Τρίκαλα, στην αίθουσα τύπου του εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ, όπου αναλύθηκε το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία του και η συνολική προσέγγιση της ΤΡΙΚΚΗ γύρω από την ποιότητα και την υπεύθυνη παραγωγή.

Η ΤΡΙΚΚΗ παραμένει προσηλωμένη στον ρόλο της ως συνεταιριστική επιχείρηση που στηρίζει την τοπική οικονομία και αναδεικνύει τον τόπο μέσα από τα προϊόντα της. Στην εκδήλωση μίλησαν:

Όλγα Γκορτζή, Καθηγήτρια Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ηλίας Γιάννενας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διευθυντής Εργαστηρίου Διατροφής της Κτηνιατρικής Σχολής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

-Γεώργιος Αρσένος, Καθηγητής κτηνιατρικής σχολής, Διευθυντής Εργαστηρίου Ζωικής Παραγωγής & Προστασίας Περιβάλλοντος, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Γιάννης Πολύζος, Γενικός διευθυντής εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ

Ευαγγελία Παπακέμου, Τεχνολόγος Τροφίμων ΠΘ, Διευθύντρια Ποιοτικού ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ

Θωμάς Αρσένης MBA, υπεύθυνος επικοινωνίας και διαφήμισης εργοστασίου γάλακτος Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης