Το παλαιότερο ζαχαροπλαστείο των Τρικάλων και εκ των παλαιοτέρων της χώρας μας προσφέρει… ανάσες δροσιάς, μέσα σε αυτόν τον λίβα που βιώνουμε…
Στα 130 χρόνια ιστορίας του ο ΜΕΓΑΣ φτιάχνει το παγωτό του με την ίδια παραδοσιακή συνταγή, γαλατάκι πρόβειο και ζαχαρίτσα. Απλά, ωραία, καθαρά…
Καθώς έλειψε ο Γιώργης για καμιά δεκαριά μέρες με το που γύρισε… όρμησαν οι αιώνιοι θαυμαστές του παγωτού του. Μεταξύ αυτών και διάσημοι Τρικαλινοί, όπως η αντιδημαρχίνα Δήμητρα Νάτσινα και ο σύζυγος αυτής, ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη Κουρέτα, Δημήτρης Παπανδρέου (… της γνωστής οικογενείας)…
Και ο παγωτό ΜΕΓΑΣ δεν τρώγεται έτσι απλά. Παίρνεις το μισόκιλο μπροστά και το… καθαρίζεις!!!… Αμέ…
Αγαπημένη μου… Όπως έλεγε και ο Thornton Wilder «η συμβουλή μου είναι να μη ρωτάς γιατί και πώς, αλλά να απολαμβάνεις το παγωτό όσο είναι στο πιάτο σου…»…
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Διαθέσιμο στο Google Play















