Παραπολιτικά

Άδικη επίθεση κατά του Χρήστου Γούλα

Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης βρέθηκε-αδίκως-ο ορισμός του τ. αντιδημάρχου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της «Αστικής Ανάπτυξης».

Δυστυχώς το θέμα που ανέδειξε το trikalavoice.gr με τις ενδοπαραταξιακές ισορροπίες και την αρχική άρνηση του προέδρου της Δημοτικής Εταιρείας να αποδεχθεί τον ορισμό του Χρήστου Γούλα (δείτε ΕΔΩ) έγινε προϊόν εκμετάλλευσης από την αντιπολίτευση, η οποία κατηγόρησε και προσωπικά τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου για την επιλογή του.

Ωστόσο και για να λέμε τα πράγματα όπως είναι ο δήμαρχος δικαιούται να επιλέξει τους συνεργάτες του, τους ανθρώπους που εμπιστεύεται και με τους οποίους θεωρεί πως μπορεί να δουλέψει καλύτερα. Η επιλογή του Χρήστου Γούλα και ηθική είναι και νόμιμη. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο που έδωσε και την ψυχή του σαν αντιδήμαρχος τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και ένα χρόνο σχεδόν τώρα εργάζεται αφιλοκερδώς για το Δήμο, δίχως θέσεις, μισθούς και αξιώματα.

Το ότι δεν κατάφερε να επανεκλεγεί πέρυσι δεν του στερεί το δικαίωμα να αξιοποιηθεί σε οποιαδήποτε θέση ο δήμαρχος κρίνει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης