Παραπολιτικά

Άρχισε ο εμφύλιος στη Ν.Δ. Τρικάλων με… ομαδικά πυρά (ηχητικό)

Καταγράφονται οι πρώτες εντάσεις ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ερχόμενης άνοιξης.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr σκληρή κριτική στην ηγεσία της ΝΟΔΕ Τρικάλων άσκησαν το πρωί της Παρασκευής ο πρώην πρόεδρος Νίκος Μουζακιάρης και ο Χρήστος Αναστασίου.

Αμφότεροι μίλησαν στη Λέσχη 97,6 εξαπολύοντας πυρά και προσωπικά κατά του προέδρου της νομαρχιακής οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος, Κώστα Τρέλλη, ενώ ο Νίκος Μουζακιάρης άφησε αιχμές και για τον προηγούμενο πρόεδρο Μιχάλη Μπαγιώτη.

 «Είμαι κοντά στην παράταξη, παρακολουθώ τις εξελίξεις και δεν αποκλείω τίποτα για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του Απριλίου» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Πρέπει να βρεθεί μια καλή λύση την οποία να στηρίξουμε, διότι ο Κώστας Τρέλλης δεν είναι μια καλή λύση και αυτό είναι κοινή ομολογία. Δεν είναι ένας καλός πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ, διότι στην πολιτική δεν αρκεί να είσαι καλό παιδί απλά. Δεν τον είδα σε κάποια στιγμή να βγει και να υπερασπιστεί τη ΝΔ, να κάνει μια αντιπαράθεση. Σε όλο το διάστημα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν τόσοι υπουργοί εδώ και δεν έγινε μια σωστή παρέμβαση από τη ΝΟΔΕ ούτε με τον προηγούμενο ούτε με τον τωρινό πρόεδρο. Αν είχαν καλύτερη παρουσία ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας δεν θα έπαιρνε τόσο μεγάλο ποσοστό. Υπάρχουν υποψηφιότητες, και καλές υποψηφιότητες, είμαι βέβαιος γι’ αυτό, για το καλό της παράταξης». Ακούστε το χαρακτηριστικό ηχητικό απόσπασμα:

 

Το ίδιο θέμα σχολίασε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, ενδιαφερόμενος για την ηγεσία της ΝΟΔΕ το 2017, Χρήστος Αναστασίου:

«Δεν έχω κάτι με τον Κώστα Τρέλλη, είναι ήσυχος και καλός άνθρωπος. Ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ σε κάποια σημεία ναι με ικανοποίησε, και σε κάποια όχι. Θεωρώ όμως καλό να πάμε σε ανανέωση, υπάρχει και καλύτερη λύση. Θα ψαχτούμε, δεν θα αφήσουμε έτσι την παράταξη μας.

Θα ήταν ευχή για την παράταξη να αναλάβει κάποιος πιο νέος, για παράδειγμα κάποιος που έχει περάσει και απ’ την ΟΝΝΕΔ και να ασχοληθεί έπειτα και με τη ΝΟΔΕ. Θα ταιριάζει και θα συμβαδίζει περισσότερο με την εικόνα της κυβέρνησης ένα νεότερο άτομο».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης