Παραπολιτικά

Έκανε πίσω ο Σακκάς για την προεδρία του Δ.Σ. Τρικκαίων (ευχαριστίες Παπαστεργίου)

Την Κυριακή εκλέγεται νέος πρόεδρος του Σώματος στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με την τάξη την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Τρικκαίων, θα εκλεγούν δηλαδή πρόεδρος του Δ.Σ., αντιπρόεδρος και γραμματέας, τα μέλη των Επιτροπών του Δήμου και οι αντιπρόσωποι για ΠΕΔ και ΚΕΔΕ.

Η παράταξη Παπαστεργίου θα προτείνει για τη θέση της προέδρου-και αναμένεται να εκλεγεί πανηγυρικά-την πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλο Νικολέτα Μπρουζούκη, η οποία και ως πλειοψηφούσα θα συγκαλέσει αυτή την πρώτη συνεδρίαση.

Αντιπρόεδρος θα εκλεγεί από την παράταξη Κρεμμύδα και γραμματέας προβλέπεται από την Τρίτη δύναμη, ωστόσο επειδή η «Λαϊκή Συσπείρωση» σταθερά δεν το αποδέχεται, αναμένεται να εκλεγεί τελικά από την ελάσσονα αντιπολίτευση (Μητσιούλη, Μπετσιμέα, Τσιγάρα) και αν ούτε αυτοί το κάνουν αποδεκτό, τότε θα προκύψει και γραμματέας από την παράταξη Παπαστεργίου.

Εντωμεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  κατά τη διάρκεια της πρώτης ολομέλειας της δημοτικής ομάδας Παπαστεργίου ο δήμαρχος ευχαρίστησε δημόσια τον Νίκο Σακκά ενώπιον των συναδέλφων του, για τη στάση του, δίχως ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έκανε γιατί ο Σακκάς δεν επέμεινε να διεκδικήσει την προεδρία του Σώματος, δημιουργώντας θέμα στην ομάδα, καίτοι είχε ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη αρκετών συναδέλφων του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης