Παραπολιτικά

Έλα… ψυχίατρέ μας στη Νομαρχία!!!

Το κατώφλι της Νομαρχίας διάβηκε το απομεσήμερο της Τρίτης ο λίαν αγαπητός ιατρός των ψυχών ημών, πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ και αύριο μεθαύριο βουλευτής Τρικάλων, Χρίστος Λιάπης.

 

Η συνάντηση με τους δυο αντιπεριφερειάρχες των Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη και Χρήστο Γακόπουλο, είχε θεσμικό χαρακτήρα καθώς ο Λιάπης τους εξέθεσε τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το ΚΕΘΕΑ και στην περιοχή μας. Ο Καλαμπακιώτης γιατρός υπογράμμισε την άψογη συνεργασία του Οργανισμού, του οποίου η Διοίκηση του ανατέθηκε τον Νοέμβριο του 2019, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την Αντιπεριφέρεια των Τρικάλων, εν προκειμένω, τονίζοντας την αξία πρωτοβουλιών που προάγουν τη δια βίου εκπαίδευση και την απασχόληση των πρώην εξαρτημένων συνανθρώπων μας, γιατί μόνον έτσι επιτυγχάνεται, μέσα από το κοινοτικό μοντέλο, η ουσιαστική εργασιακή και κοινωνική επανένταξή τους. «Στους άξονες αυτούς και με δεδομένη την ευαισθησία και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και οι συνεργάτες του, κινείται ο αναπτυξιακός μας σχεδιασμός για τις δομές και τις δραστηριότητες του ΚΕΘΕΑ στον νομό των Τρικάλων», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρίστος Λιάπης.

Στο περιθώριο της συνάντησης μίλησε ιδιαιτέρως με τον Μιχαλάκη για τα… αεροπλάνα, καθώς τυγχάνει να έχουν μεγάλη αγάπη αμφότεροι για την πολεμική μας αεροπορία. Αξίζουν!!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης