Παραπολιτικά

Ένταση στο Μαξίμου. Γκρίνια υπουργών για Παπαστεργίου

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δεν πολυαρέσει σε ορισμένους εκ των κορυφαίων υπουργών (… της λαϊκής δεξιάς) ο πρωταγωνιστικός ρόλος του δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου της ΚΕΔΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ορισμένοι εξ αυτών έφτασαν στο Μαξίμου εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για τον Δημήτρη Παπαστεργίου και για το θέμα που προέκυψε με την προμήθεια μασκών για τους μαθητές των σχολείων (με διαγωνισμό μέσω της ΚΕΔΕ). Μάλιστα χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο γεγονός ως “τη δεύτερη γκάφα” μετά από αυτή του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση με τις “επιταγές κατάρτισης επιστημόνων” την περίοδο της πρώτης κρίσης του κορωνοϊού. “Ποιος είναι αυτός που τον φέραμε, τον φτιάξαμε και δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες υποθέσεις” φέρονται να είπαν μεταξύ άλλων.

Ψύχραιμος ο Παπαστεργίου

Η απάντηση Παπαστεργίου πάντως στους επικριτές του (σ.σ. προφανώς έχει μάθει ποιοι είναι οι… απέναντι υπουργοί) ήταν ψύχραιμη και κοφτή: “Η Αυτοδιοίκηση ξέρει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να αναλαμβάνει υποχρεώσεις και ευθύνες, ακόμη κι αν -σύμφωνα με κάποιους- πιθανώς να μην της αναλογούν σε αυτό το ποσοστό”.

Είναι προφανές ότι η παρουσία ενός δημάρχου απ’ την επαρχία σε κεντρικό επίπεδο χαλάει τις ισορροπίες των… λόμπι των Αθηνών, αλλά ο Παπαστεργίου δεν δείχνει να πτοείται.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης