Παραπολιτικά

«ΈΝΤΙΜΑ». Το σύνθημα Χατζηγάκη ενόψει εκλογών

Καθώς βαδίζουμε ολοταχώς προς εκλογές-Απρίλη ή Μάη- στα επιτελεία των υποψηφίων βουλευτών Τρικάλων ετοιμάζονται πυρετωδώς. Περιοδείες, συσκέψεις, συναντήσεις, κατ’ ιδίαν επαφές και motto με τα οποία θα πορευτούν στην κρίσιμη μάχη.

 

 

Ο Μικέλης Χατζηγάκης κάνει την αρχή δίνοντας στη δημοσιότητα και το κεντρικό του σύνθημα ενόψει. Μια λέξη δίπλα από το επίθετό του «ΕΝΤΙΜΑ. Χατζηγάκης»…

Ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. αναδεικνύει με αυτόν τον τρόπο την παράδοση της οικογένειας και τη σχέση εμπιστοσύνης που αυτή έχει οικοδομήσει με τους Τρικαλινούς και την κοινωνία. Σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια και στην πανθομολογούμενη εντιμότητα. Ο Μικέλης Χατζηγάκης, με  βαριά κληρονομιά στην πλάτη του, έρχεται να χτίσει πάνω στα θεμέλια της «εντιμότητας» και να οικοδομήσει μια νέα σχέση που θα δίνει προοπτική στους Τρικαλινούς και στον ίδιο τον τόπο.

Τις επόμενες εβδομάδες προφανώς θα περιμένουμε να δούμε να ξεδιπλώνονται και από τον ίδιο, αλλά και τους λοιπούς υποψηφίους όλων των κομμάτων, οι θέσεις και οι προτάσεις τους για  το «αύριο».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης