Παραπολιτικά

Έπιασε… Κορυφή ο Σιμορέλης!!!

Αποφασισμένος για επιστροφή στη Βουλή ο Χρήστος Σιμορέλης συνεχίζει σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς, πιστεύοντας ότι ο Μητσοτάκης θα υποχρεωθεί τελικά σε πρόωρες εκλογές υπό το βάρος σκανδάλων (υποκλοπών κλπ.) και αδυναμίας διαχείρισης της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης.

 

Στόχος του ιδίου “η επιστροφή της αλήθειας στην πολιτική” και ασφαλώς η… κορυφή. Πάντως αυτή, την…  Κορυφή, την έπιασε τις προηγούμενες μέρες καθώς έφτασε ακόμη και σε αυτό το μικρό και απομακρυσμένο χωριό του Νομού μας. Κατέγραψε μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα γυρίζοντας απ’ άκρη σ’ άκρη όλον τον παλαιό Δήμο Πινδαίων, πίνοντας… καφέ με Γιώργο Χονδρό στην πλατεία της Μεσοχώρας και συνεχίζοντας προς τα χωριά της Νεράιδας-φιλοξενούμενους του θρυλικού δασκάλου Βασίλη Μαντέλου-και φυσικά τα αρχοντικά Στουρναρέικα.

“Η πολιτική αλλαγή έρχεται” λέει ο ίδιος στο trikalavoice.gr “τα ψέματα τελειώνουν για τον Μητσοτάκη και την Κυβέρνησή του. Ο λαός θα στείλει ισχυρό μήνυμα στις κάλπες και αυτό το καταλαβαίνουν πια οι πάντες. Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλύτερα για τη χώρα”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης