Παραπολιτικά

Αβραμόπουλο με… 65% δείχνουν Αθηναϊκά ΜΜΕ. Τι γράφουν τα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”

Προεξοφλούν τη νίκη του Λευτέρη Αβραμόπουλου στον Δήμο Μετεώρων και μάλιστα με ποσοστό περί του 65%, τα Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης.

 

Μάλιστα τα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” πέρα από τις δημοσκοπήσεις (ΕΔΩ αναλυτικά) αναφέρονται και στις προτεραιότητες που έχει θέσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων για να πετύχει γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης για την περιοχή. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Προς νίκη από την πρώτη Κυριακή οδεύει ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, με δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί να δείχνουν πως ο νεαρός υποψήφιος μπορεί να αγγίζει και ποσοστό της τάξεως του 65%, στον α΄ γύρο. Φαίνεται πως οι πολίτες αναγνωρίζουν πως ο κ. Αβραμόπουλος μπορεί να φέρει ανανέωση στον δήμο, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, ενώ το γεγονός ότι ανήκει στο περιβάλλον του πρωθυπουργού και έχει άριστες σχέσεις με τους υπουργούς της κυβέρνησης, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για στενή συνεργασία με την κυβέρνηση την επόμενη ημέρα, με στόχο την προώθηση σημαντικών έργων, μέσω των πόρων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης που θα εισρεύσουν στους δήμους της χώρας”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης