Παραπολιτικά

Ανέλαβε επίσημα αντιδήμαρχος Πρόνοιας η Δήμητρα Νάτσινα

Τη νέα αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων Δήμητρα Νάτσινα παρουσίασε στα στελέχη της Διεύθυνσης, ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς. Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 ο Νίκος Σακκάς και η Δήμητρα Νάτσινα επισκέφθηκαν αρχικώς τα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας.

 

Παρουσία του απελθόντος αντιδημάρχου Παναγιώτη Ντιντή και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα Ατόμων με αναπηρία, Βασίλη Τσιούτσια, έγινε ενημέρωση για θέματα που χρήζουν άμεσης ενέργειας και συνάντηση με τη διευθύντρια κ. Στ. Πελίγκου και στα στελέχη. Ακολούθησε η επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας, την καθετοποιημένη μονάδα του Δήμου Τρικκαίων, που φιλοξενεί το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων, το Κοινωνικό Εστιατόριο, το Κέντρο Ενταξης Μεταναστών, το Κοινωνικό Φαρμακείο και τη διεύθυνση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Στη συνάντηση ο κ. Σακκάς, που μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο ίδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο της δομής και στη συνολική του προσφορά στον πολίτη. Τονίστηκε, ακόμη, η συνεργασία των υπηρεσιών προς όφελος της ενίσχυσης του κοινωνικού έργου. Από την πλευρά της η κ. Νάτσινα, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για το ότι της ανέθεσε μια σημαντική για την κοινωνία θέση, τόνισε τη σημασία της συνέχισης του κοινωνικού έργου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης