Παραπολιτικά

Ανασχηματισμός Παπαστεργίου. Ποιοι αντιδήμαρχοι έρχονται-ποιοι φεύγουν…

Σε νέο… μίνι ανασχηματισμό, προγραμματισμένο, θα προχωρήσει εντός των επόμενων ημερών ο δήμαρχος Τρικκαίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr τον επόμενο μήνα θα έχουμε προγραμματισμένες αλλαγές τόσο στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και σε αντιδημαρχίες.

 

Συγκεκριμένα ολοκληρώνεται ευδοκίμως η θητεία της Νικολέτας Μπρουζούκη στη θέση της προέδρου του Δ.Σ.. Ούσα πρώτη δημοτική σύμβουλος όμως και με ιδιαίτερη αναφορά στην κοινωνία αναμένεται να αξιοποιηθεί σε νέα θέση ευθύνης από τον δήμαρχο.

Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. αναμένεται να εκλεγεί ο Γιώργος Παναγιώτου, δεύτερος σε ψήφους στις εκλογές του 2019 και στο ντεμπούτο του στα Τρίκαλα, πολύπειρος όμως στα αυτοδιοικητικά μιας και εκλέγεται τα τελευταία 15 χρόνια και έχει διατελέσει τόσο πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης, όσο και παλιότερα του Δ.Σ. του πάλαι ποτέ Δήμου Πινδαίων.

Στις αντιδημαρχίες οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν από 1η Νοεμβρίου είναι οι εξής:

Νίκος Σακκάς, αντιδήμαρχος Πρόνοιας, στη θέση της Γεωργίας Κοτρώνη

Φόρης Ρόμπος, αντιδήμαρχος Καθαριότητας, στη θέση του Γιώργου Ζιώγα ο οποίος επίσης αναμένεται να αξιοποιηθεί σε άλλη θέση στο Δήμο

Γιώργος Καταβούτας, αντιδήμαρχος Έργων, στη θέση της Βασιλένας Μητσιάδη.

 

Η θητεία και του νέου προέδρου και των τριών παραπάνω αντιδημάρχων θα είναι έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Στη ΔΕΥΑΤ παραμένει πρόεδρος ο Χρήστος Αναστασίου μετά την άρνηση του Νίκου Λέρα να αναλάβει λόγω επαγγελματικού φόρτου, ενώ ο Γιώργος Ζιώγας, του οποίου η θητεία ως αντιδήμαρχος ολοκληρώνεται, θα τοποθετηθεί πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Α.Ε., στη θέση του Τάκη Παζαϊτη ο οποίος προορίζεται για αντιδήμαρχος Πρασίνου στον επόμενο ανασχηματισμό, της ερχόμενης άνοιξης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης