Παραπολιτικά

Αντάρτικο Γιαγιάκου και άλλων έξι στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων

Επτά «γαλάζια» στελέχη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ο οποίος είναι παράλληλα και αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ,  ζητούν την παύση των καθηκόντων του προέδρου της Ένωσης, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και την αντικατάστασή του, με απώτερο σκοπό τα ηνία ν’ αναλάβει κάποιος εξ αυτών.

 

Με έγγραφό τους προς τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕ της ΚΕΕΕ ζητούν να συμπεριληφθεί το αίτημά τους στην Ημερήσια Διάταξη της σημερινής συνεδρίασης, το οποίο και θα γίνει. Εκεί, λόγω πλειοψηφίας (11 είναι συνολικά τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής), θα καταφέρουν αυτό το οποίο επιθυμούν, δηλαδή την απομάκρυνση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Το έγγραφο εκτός από τον Βασίλη Γιαγιάκο υπογράφουν οι: Ιωάννης Μασούτης, Ιορδάνης Τσώτσος, Στέφανος Γεωργιάδης, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Παναγιώτης Αγνιάδης, Ιωάννης Βουτσινάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος φέρεται ως ανεξάρτητος από την Κυβέρνηση, εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της ΚΕΕ το περασμένο καλοκαίρι και μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Ακολουθεί το έγγραφο:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης