Παραπολιτικά

Αντίο λοιπόν… Νικολέτα!!!

Η Νικολέτα Μπρουζούκη ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων και μάλιστα εκλέχτηκε προ δυόμισι ετών με ευρεία πλειοψηφία και τις ψήφους όχι μόνο της παράταξής της, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Διαχειρίστηκε εξαιρετικά τις καταστάσεις, με τη στάση της απέτρεψε άγριους τσακωμούς και κόντρες που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα πολλά χρόνια και ανέβασε ασφαλώς σε άλλο επίπεδο τη λειτουργία του Σώματος. Αυτό το αναγνώρισε ακόμη και ο φειδωλός σε μεγάλα ή κολακευτικά λόγια, ειδικά για τους συνεργάτες του, δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος τόνισε κατά τη συνεδρίαση της Κυριακής ότι  «ήταν τιμή για μένα και το Σώμα η παρουσία της κ. Μπρουζούκη, μιας γυναίκας προέδρου, που κράτησε ισορροπίες, μένοντας στην ουσία, για να μην αναλώνονται οι συζητήσεις σε πολιτικές “κοκορομαχίες”».

Ασφαλώς και η Μπρουζούκη αποτελεί κεφάλαιο για τη Δημοτική Αρχή και θα είναι, προφανώς, ένα από τα μεγάλα όπλα του Παπαστεργίου στην προσπάθεια επανεκλογής του το 2023. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι το ΄19 η Μπρουζούκη εκλέχτηκε πανηγυρικά πρώτη δημοτική σύμβουλος Τρικκαίων…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης