Παραπολιτικά Ροή

Απίστευτος Αγοραστός για Μεσοχώρα: “Ζητήστε πίσω τα λεφτά του… κλαριτζή” (ηχητικό)

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του ΣτΕ που αποκάλυψε το trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ) και αποτελεί ουσιαστικά ταφόπλακα για το φράγμα της Μεσοχώρας εξέφρασε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Ο Κώστας Αγοραστός μίλησε στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Πέμπτης μίλησε για “φάκα που έστησε ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος και κάποιοι δεν την είδαν, αλλά τσίμπησαν το τυράκι”, φέρνοντας στη μνήμη μας γιορτή που είχε στηθεί στην Πύλη με… κλαρίνα για την υποδοχή του υπουργού και λέγοντας με το… φλεγματικό χιούμορ που τον διακρίνει ότι “κάποιοι τώρα πρέπει να ζητάνε πίσω τα κεράσματα από τον… κλαριτζή”! Έκανε λόγο για σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία και στο περιβάλλον από το οριστικό τέλος στην υπόθεση (… εκτός απροόπτου!!!) και για μανία ορισμένων να μην γίνει αυτό το έργο.

Ουσιαστικά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας δικαιώνεται από τις εξελίξεις-δυστυχώς-καθώς επί 2 και πλέον χρόνια φωνάζει σε όλους τους τόνους “δώστε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο, γιατί έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο”, αλλά… μάταια. Η κεντρική διοίκηση δεν άκουσε και ιδού τα αποτελέσματα. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την παρέμβαση στη Λέσχη 97,6 στην οποία βάλαμε λίγο… σχολιογραφικά το χεράκι μας:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης