Παραπολιτικά

Την Πέμπτη… κληρώνει, για τον αντίπαλο του Αγοραστού

Μεθαύριο Πέμπτη στη Λάρισα συνεδριάζουν οι Θεσσαλικές οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής για τη δρομολόγηση της επιλογής υποψηφίου Περιφερειάρχη, όπως δήλωσε σήμερα  στη Λέσχη 97,6 ο περιφερειακός σύμβουλος Μάκης Ιακωβάκης:

« Την Πέμπτη το απόγευμα θα γίνει μια συζήτηση σε επίπεδο Περιφέρειας για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη από το ΚΙΝΑΛ, θα παρευρεθούν και οι 4 τοπικές οργανώσεις των νομών. Θα γίνει εκεί μια συζήτηση ως προς τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για να προσδιοριστεί μια υποψηφιότητα. Εφόσον γίνει μια ουσιώδης προσπάθεια, την Παρασκευή θα μπορέσουμε να πούμε ποιος θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης. Είναι επικρατέστερο το όνομα του κ. Τσιλιμίγκα, αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο και για κάτι το διαφορετικό.

Αν είναι να κάνουμε τα ίδια που κάνει ο κ. Αγοραστός, ας παραμείνει να συνεχίσει να τα κάνει. Αυτό που εμείς θα επιθυμούσαμε είναι να έχουμε μια καλύτερη διαχείριση έργων και κονδυλίων σε σχέση με την κοινωνία, όχι να μένουμε μόνο σε έργα βιτρίνας και να πετάμε λεφτά δεξιά κι αριστερά.

Ερωτηθείς για τα ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, όπως του Γιάννη Χάιδου και του Σταύρου Τραγάνη απάντησε:

Τα έχω ακούσει αλλά δεν είχαμε καμία επαφή ως τώρα.  Εγώ ήμουν εδώ και είμαι ακόμα εδώ, και ομολογώ πως με ενοχλεί να  αντικρίζω μια προχειρότητα στην εκδήλωση των υποψηφιοτήτων. Κανένας δεν μου είπε ότι πήγε να βρει τον κ. Τσιλιμίγκα να συζητήσει την υποψηφιότητα του, ότι είναι παρών, και θα βοηθήσει να πάει καλύτερα ο συνδυασμός. Ο καθένας πάει να πιάσει στασίδι σε ένα καλύτερο μετερίζι από αυτό που βρισκόταν πριν. Δεν μπορεί ξαφνικά κάποιους τώρα να τους έπιασε ο πόνος, έχουμε πολλούς εθελοντές και πολλούς επαγγελματίες της πολιτικής.»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης