Παραπολιτικά

Από Δευτέρα αναλαμβάνουν οι νέοι αντιδήμαρχοι Τρικάλων-Ποιοί είναι

Από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου αναλαμβάνουν καθήκοντα οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι και αναμένεται να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσης δημαρχιακής περιόδου, τον Δεκέμβριο του 2023.

 

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου ήδη ευχαρίστησε τους απερχόμενους, Γεωργία Κοτρώνη, Γιώργο Ζιώγα και Βασιλένα Μητσιάδη, οι οποίοι ωστόσο παραμένουν στις επάλξεις και αναμένεται να αξιοποιηθούν σε άλλες θέσεις.

Στις αντιδημαρχίες οι αλλαγές που θα γίνουν από την ερχόμενη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου είναι οι εξής:

Νίκος Σακκάς, αντιδήμαρχος Πρόνοιας, στη θέση της Γεωργίας Κοτρώνη

Φόρης Ρόμπος, αντιδήμαρχος Καθαριότητας, στη θέση του Γιώργου Ζιώγα ο οποίος επίσης αναμένεται να αξιοποιηθεί σε άλλη θέση στο Δήμο

Γιώργος Καταβούτας, αντιδήμαρχος Έργων, στη θέση της Βασιλένας Μητσιάδη.

Είναι ερωτηματικό τι θα γίνει τελικά με τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μιας και ήταν προγραμματισμένο  να αναλάβει κατά τις δημαιρεσίες της 7ης Νοεμβρίου ο Γιώργος Παναγιώτου στη θέση της Νικολέτας Μπρουζούκη, ωστόσο μιας εγκύκλιος του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα δίνει παράταση μέχρι 2 Γενάρη. Ακούγεται πάντως ότι ακόμη και αυτή η εγκύκλιος μπορεί να αναιρεθεί εντός των ημερών. Αναμένουμε.

Κατά τα λοιπά στη ΔΕΥΑΤ παραμένει πρόεδρος ο Χρήστος Αναστασίου μετά την άρνηση του Νίκου Λέρα να αναλάβει λόγω επαγγελματικού φόρτου, ενώ ο Γιώργος Ζιώγας, του οποίου η θητεία ως αντιδήμαρχος ολοκληρώνεται, θα τοποθετηθεί πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Α.Ε., στη θέση του Τάκη Παζαϊτη ο οποίος προορίζεται για αντιδήμαρχος Πρασίνου στον επόμενο ανασχηματισμό, της ερχόμενης άνοιξης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης