Παραπολιτικά

Βέτο Οικονόμου: “Να μην επιτραπεί στον Λοβέρδο να προλογίσει το βιβλίο Βλαχογιάννη”

Παρέμβαση που προκάλεσε αίσθηση από τον υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ στην ανοιχτή εκδήλωση του κόμματος, παρουσία του εκπροσώπου τύπου αυτού Δημήτρη Μάντζου.

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο Γιώργος Οικονόμου ζήτησε το λόγο αμέσως μετά την εισήγηση του Δημήτρη Μάντζιου χαρακτηρίζοντας “ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα την κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου να έρθει την ερχόμενη Κυριακή και να προλογίσει το βιβλίο του Ηλία Βλαχογιάννη”. “Δεν είναι δυνατόν” είπε ο Γιώργος Οικονόμου “να έρχεται ένα κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής και πρώην υπουργός, υποψήφιος αρχηγός δε τον περασμένο Νοέμβριο, για να προλογίσει ένα βιβλίο πολιτικού περιεχομένου, με αναφορές στη Ν.Δ.. Να προλογίσει ένα βιβλίο ενός υποψηφίου βουλευτού… άλλου κόμματος. Θα πρέπει να αποτραπεί με κάθε τρόπο η έλευση αυτή του Ανδρέα Λοβέρδου στα Τρίκαλα, ο οποίος προχωρά σε μια πράξη ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα”.

Ο Γιώργος Οικονόμου καταχειροκροτήθηκε για αυτή του την παρέμβαση από τα στελέχη του κόμματος, ορισμένα μάλιστα από τα οποία φώναξαν από το κοινό “ότι δεν μπορούμε να ανεχόμαστε άλλο τέτοιες καταστάσεις”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης