Παραπολιτικά

“Βλέπει” Λέγκα ο ΣΥΡΙΖΑ; Ανατρεπτικό “παιχνίδι” στο Δήμο Τρικκαίων

Εξακολουθεί το θρίλερ στο Δήμο Τρικκαίων με… συνεχείς ανατροπές στο παρασκήνιο. Μάλιστα για σήμερα προσδιορίζονταν η ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του Νίκου Λέγκα για το αν όντως ηγηθεί τελικά ψηφοδελτίου.

 

Τις τελευταίες ώρες ο ίδιος ο πρώην υφυπουργός εντείνει τις επαφές του, ενώ και παλιοί του συνεργάτες από τα χρόνια της ενεργούς δράσης (σ.σ. 12 χρόνια βουλευτής της Ν.Δ.) κάνουν κρούσεις σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να συμπορευτούν μαζί του. Ο ίδιος ο Νίκος Λέγκας φέρεται να κάνει και ευρύτερα ανοίγματα και λέγεται μάλιστα ότι εκτός του παραταξιακού (Ν.Δ.) Γιώργου Μητσιούλη, που δήλωσε ανοιχτά πως θα ‘ναι μαζί του αν όντως κατέβει, έχει επαφές ακόμη και με αντιδημάρχους της εποχής Λάππα (π.χ. Απόστολος Κολότσιος) ή και 1-2 εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους του Κρεμμύδα.

Διαστάσεις ίντριγκας ωστόσο δίνουν πληροφορίες του trikalavoice.gr που φέρνουν και στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι σα να… μην υπάρχει μέχρι σήμερα, να βλέπουν θετικά ενδεχόμενη υποψηφιότητα Λέγκα. Αν όντως αυτό επιβεβαιωθεί, τότε θα μιλάμε για ένα εντελώς νέο σκηνικό και είναι προφανέστατο ότι θα μπούμε σε ανατρεπτικό παιχνίδι ενόψει των εκλογών.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης