Παραπολιτικά

Γαλάζιες κάλπες στις 24 Οκτώβρη. Ποιος θέλει να γίνει πρόεδρος της… ΔΕΕΠ Τρικάλων;

Για τα τέλη Οκτωβρίου, Θεού θέλοντος και… κορωνοϊού επιτρέποντος, θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέα Δημοκρατίας για ανάδειξη νέων νομαρχιακών επιτροπών.

 

Από τη γραμματεία οργανωτικού του κόμματος γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής τους, η οποία θα είναι η 24η Οκτωβρίου και σε έγγραφο που εστάλη στις τοπικές οργανώσεις αναφέρεται:  «Ενόψει της διαδικασίας των Εσωκομματικών Εκλογών την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τους Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του Νομού ευθύνης σας, προκειμένου να καθορίσετε, με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα, τους χώρους διεξαγωγής των εκλογών και στη συνεχεία να τους αποστείλετε συγκεντρωτικά για το Νομό σας στο email της Γραμματείας Οργανωτικού το αργότερο έως και την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021».

Στα Τρίκαλα θεωρείται πολύ πιθανό να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της ΔΕΕΠ ο Κώστας Τρέλλης (εκλέχτηκε ως κοινής αποδοχής το 2018), ενώ λέγεται πως κινείται ξανά ο πρώην πρόεδρος Νίκος Μουζακιάρης. Να δούμε…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης