Παραπολιτικά

Γιατί κορυφαίοι υπουργοί της Κυβέρνησης στηρίζουν Χατζηγάκη; (video)

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας το είπε καθαρά το βράδυ της Δευτέρας (ΕΔΩ) ότι “η επόμενη Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζονται στελέχη σαν τον Μικέλη Χατζηγάκη, θέλουμε να είναι δίπλα μας άνθρωποι σαν αυτόν”. Ένα 24ωρο νωρίτερα το είχε πει σε δικιά του εκδήλωση στην Κηφισιά και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας (ΕΔΩ).

 

Τι διακρίνουν όμως κορυφαίοι υπουργοί της Κυβέρνησης και στηρίζουν ανοιχτά την υποψηφιότητα Χατζηγάκη, ενός νέου ανθρώπου που επέμεινε και δοκιμάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, απεμπολώντας “προνόμια” και κυβερνητικές θέσεις από το 2019 και μετά, οπότε και του προτάθηκαν;

Προφανώς διακρίνουν την εντιμότητά του (σ.σ. είναι και το σύνθημα του νεαρού πολιτικού σε αυτές τις εκλογές “ΈΝΤΙΜΑ. Χατζηγάκης”), την ειλικρίνειά του και αναγνωρίζουν ότι με το επίπεδο σπουδών και γνώσεων που έχει αποκτήσει, μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα στη νέα εποχή για τη χώρα μας και στην προσπάθεια της νέας Κυβέρνησης να οικοδομήσει πάνω σε ένα πρόγραμμα φιλόδοξο και με θετικό πρόσημο ανάπτυξης.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης παρέμεινε εδώ την τελευταία 4ετία, το επέλεξε. Ζυμώθηκε περαιτέρω με τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές, παλεύοντας και δίνοντας λύσεις σε ζητήματα που προέκυπταν, και δίνει έναν καθαρό και έντιμο αγώνα απευθυνόμενος στην κοινωνία και μόνο, σε κανέναν άλλον. Τα μηνύματα που λαμβάνει από κάθε άκρη του νομού είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και δείχνουν πως η είσοδός του στην επόμενη Βουλή επιτυγχάνεται.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης