Παραπολιτικά

Για προδοσία μιλάει ο Τσιούτσιας. “Θα κατέβω αυτόνομα” λέει

Για προδοσία από δημοτικούς του συμβούλους μιλάει ο Βαλάντης Τσιούτσιας, ο οποίος διαψεύδει φήμες που τον ήθελαν κοντά στον Κώστα Μαράβα και διαμηνύει πως θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές του 2023.

 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Λόγω αυξημένης κινητικότητας του συνδυασμού μας τον τελευταίο χρονικό διάστημα, τόσο σε επίπεδο υποψηφίων, όσο και σε επίπεδο επισκέψεών μας σε Τοπικές Κοινότητες,  άρχισε η παραφιλολογία και ο πόλεμος εντυπώσεων από τους αντιπάλους μας.

Κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, πήραν την έδρα από την παράταξή μας «Πύλη ΑΞΙΩΝ», ανεξαρτητοποιήθηκαν και πλέον συμπορεύονται με άλλη παράταξη. Αυτό όμως που μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση, είναι ότι κατευθύνουν δημοσιεύματα και εξαπολύουν ψεύδη και συκοφαντίες περί δήθεν συμπόρευσή μας με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος».  Προφανώς «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια», αφού οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά από ιδιοτέλεια και προδοσία.  

Αλλά «ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος».

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου  δηλώνω ότι τα τελευταία κατευθυνόμενα  δημοσιεύματα, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Η κάθοδος της παράταξης «Πύλη ΑΞΙΩΝ» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 θα είναι ΑΥΤΟΝΟΜΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Όσο για το ποιος εκτίθεται, ας το κρίνουν οι δημότες!!!

 

Ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης

«Πύλη ΑΞΙΩΝ»

Βαλάντης Τσιούτσιας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης