Παραπολιτικά

Γκάλοπ-ανατροπή με σχεδόν… ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα!!!

Ιδιαίτερη αισιοδοξία καταγράφεται στο ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες μέρες καθώς έρχονται δημοσκοπικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ανοδική τροχιά του κόμματος, το οποίο πια εξελίσσεται σε καθοριστικό παράγοντα των πολιτικών εξελίξεων.

 

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν να έχουν φτάσει στο τραπέζι της Χαριλάου Τρικούπη γκάλοπ για περιοχές που το ΚΙΝΑΛ δεν έχει εκλέξει βουλευτές (όπως στα Τρίκαλα και την Κοζάνη), όπου η αύξηση των ποσοστών είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική. Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr στα Τρίκαλα η άνοδος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. είναι τέτοια που καταγράφει σχεδόν… ισοπαλία με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπερδιπλασιάζοντας τα ποσοστά των εκλογών του 2019.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα

Εντωμεταξύ στο κόμμα εκτιμούν πως θα πάμε σίγουρα σε εκλογές μέσα στη χρονιά, δίχως να αποκλείουν ακόμη και τον απόλυτο αιφνιδιασμό στα τέλη της άνοιξης. Έτσι προχωρούν στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων. Ειδικότερα για τα Τρίκαλα δεδομένοι ως τώρα θεωρούνται και είναι ο Γιώργος Ηλιάδης, ο Γιώργος Οικονόμου και η Φωτεινή Αναστασίου, γίνεται συζήτηση με δυο γιατρούς εγνωσμένης αξίας, ενώ και από το στρατόπεδο των υποστηρικτών του ΓΑΠ στις εσωκομματικές εκλογές, υπάρχει ενδιαφέρον, τόσο από τον Θανάση Τσιάρα, όσο και από τον Σωτήρη Μπλέτσα. 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης