Παραπολιτικά

Γκάλοπ στα Τρίκαλα. Κατάρρευση Ν.Δ.-Διπλασιάζει τα ποσοστά το ΠΑΣΟΚ

Δημοσκοπική κατάρρευση της Ν.Δ., η οποία προφανώς θα βγει και στην κάλπη των εθνικών εκλογών οψέποτε κι αν προκηρυχτούν καταγράφουν οι έρευνες που έχουν διενεργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες στα Τρίκαλα.

 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η Ν.Δ. φέρεται να χάνει έως και 10 ποσοστιαίες μονάδες, έναντι του 44.4% που κατέγραψε το 2019, ενώ ο μεγάλος κερδισμένος είναι το ΠΑΣΟΚ που διπλασιάζει τα ποσοστά του, έναντι του 2019 (9.71%), και ουσιαστικά απορροφά το σύνολο των δυσαρεστημένων πολιτών από τη Ν.Δ.. Οι ίδιες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σταθερά του ΣΥΡΙΖΑ περί του 30%.

Εντωμεταξύ το ΠΑΣΟΚ αναδιοργανώνεται σε όλα τα επίπεδα. Χθες συνεδρίασε στην Αθήνα η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. «Εμείς θέλουμε να κάνουμε τον πολίτη να αγαπήσει την πολιτική, αυτός είναι ο στόχος, η δημοκρατική παράταξη να μπει στην καρδιά του ελληνικού λαού, όπως όταν ιδρύθηκε το 1974 από το Ανδρέα Παπανδρέου», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι η παράταξη να πρωταγωνιστήσει ξανά, να έχει ευρωπαϊκή προοπτική ο τόπος. «Το ΠΑΣΟΚ, να στείλει το θέατρο του παραλόγου του διπόλου της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, να επιλέξει ο κόσμος την αλλαγή. Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε πίσω στην μεγάλη ελπίδα που έδωσαν 270 χιλιάδες πολίτες, αυτή είναι η έντολη θα την κρατήσω ως κόρη οφθαλμού για να αναγεννηθεί η δημοκρατική παράταξη, να συμβολίζει την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Οι νέοι, όπως είπε, δίνουν πάνω από το μισό εισόδημα τους στα ενοίκια. Κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει μέτρα στήριξης.Άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το θεμα της ακρίβειας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και στα ενεργειακά ζητήματα. Υπογράμμισε την ανάγκη να γίνει μια ήπια μετάβαση από τον λιγνίτη. Όσον αφορά για την οικονομία, ζήτησε την επαναφορά του ΕΚΑΣ, βάση του σχεδίου που έχουν ετοιμάσει με τον ειδικό και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Κουτρουμάνη. «Η κυβέρνηση ξέμεινε από από καύσιμα, ο λεφτόδεντρο τελείωσε. Έκανε τραγική διαχείριση στον τομέα της ενέργειας», τόνισε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης