Παραπολιτικά

Δείχνει… ανανέωση στον συνδυασμό του ο Παπαστεργίου

Η αποστροφή του δημάρχου Τρικκαίων σε διαδικτυακή εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ “στο λεωφορείο της πολιτικής οι μεγαλύτεροι πρέπει να δίνουν τη θέση τους στους νεότερους” δείχνει και τις προθέσεις του για το 2023.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου στη σύντομη τοποθέτησή του, κάλεσε τους νέους και τις νέες να οραματιστούν το σύγχρονο αύριο και να ασχοληθούν  με τα κοινά. Υπογράμμισε πως αυτό είναι ανάγκη για να προοδεύσουν οι κοινωνίες μας.

Αυτά… γενικά. Ειδικά τώρα στα καθ’ ημάς ο δήμαρχος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση του συνδυασμού του για τις εκλογές του 2023, όπου ήδη έχει δηλώσει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν πως έτσι κι αλλιώς ορισμένοι πέντε με έξι απ’ τους παλιούς δημοτικούς του συμβούλους προτίθενται να «αποστρατευτούν», οπότε δημιουργείται κενό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο Παπαστεργίου βολιδοσκοπεί νέα παιδιά από διάφορους επαγγελματικούς χώρους ώστε να πάει με φρέσκο αέρα στη νέα μάχη που μπορεί με τα σημερινά δεδομένα να μοιάζει εύκολη μα στην πολιτική… ποτέ δεν ξέρεις τι προκύπτει. Οπότε ας περιμένουμε νέα ηχηρά ονόματα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης