Παραπολιτικά

Δεν χάσαμε ακόμα!… «Κερδάμε» λένε Σάκης-Σιμορέλης

Την πεποίθησή τους πως… τίποτα δεν τελείωσε για τις Πανεπιστημιακές Σχολές που χάθηκαν και πάνε στα Τρίκαλα, εξέφρασαν Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης. «Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς τους κυβερνητικούς βουλευτές, και οι εξετάσεις που δίνουμε θα πρέπει να οδηγήσουν σε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα» έλεγε το πρωί της Δευτέρας στη Λέσχη 97,6 ο Σάκης Παπαδόπουλος, «είμαστε ακόμα στον σχεδιασμό του Υπουργείου, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και θα πρέπει να αφήσουμε τα γεγονότα να εξελιχθούν».

«Θα έλεγα να μην βιαστούμε» είπε ο Χρήστος Σιμορέλης στον ίδιο σταθμό « «έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μπροστά μας. Κι εγώ δεν είμαι πλήρως ευχαριστημένος με αυτό το σχέδιο, και στη σύσκεψη που είχαμε με τον Υπουργό δήλωσα πως αν μείνει ως έχει εγώ προσωπικά δεν θα μπορέσω να το στηρίξω, θα είμαι αρνητικός στην ψήφιση του».

Στην εκπομπή παρενέβη και ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος επέρριψε σαφείς ευθύνες για την πορεία του σχεδίου στους 3 τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πως «περιμένουμε τη συνάντηση με τον κ. Γαβρόγλου, κι αν δεν φέρει κι αυτή η συνάντηση κάτι περισσότερο θα έρθει η κυβέρνηση της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα δώσει τη λύση. Η ευθύνη είναι ακέραιη στους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στον Υπουργό».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης