Παραπολιτικά

Δημοσκοπήσεις. Μικρή φθορά για την Κυβέρνηση-Ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των πρώτων δημοσκοπήσεων μετά τον Δεκαπενταύγουστο και το σκάνδαλο των υποκλοπών.

 

Κατά πληροφορίες δεν καταγράφονται εντυπωσιακές ανατροπές, στις δυο πρώτες τουλάχιστον που διεξήχθησαν και αναμένεται να δημοσιευτούν τα επόμενα 24ωρα. Η Ν.Δ. φέρεται να υποχωρεί κατά 0.5%, ποσοστό το οποίο φαίνεται να “τσιμπάει” το ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται σταθερός.

Εντωμεταξύ επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας το απόγευμα στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και στελέχη του κόμματος, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό -στον οποίο επέρριψε όλη την ευθύνη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων- στην αυριανή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, να πει όλη την αλήθεια για ποιους λόγους τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ.

«Καλώ δημόσια τον κ. Μητσοτάκη να πει αύριο γιατί ήμουν δημόσιος κίνδυνος. Αύριο οφείλει να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και συμπλήρωσε: ««Ήταν εθνικός κίνδυνος η υπογραφή μου στο σχέδιο ResqEU ή μήπως ήταν εθνικός κίνδυνος ότι ζήτησα εμπάργκο όπλων για την Τουρκία; Και εάν τελικά ήμουν τόσο μεγάλος κίνδυνος ως ευρωβουλευτής τώρα που είμαι πρόεδρος του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος δεν είμαι πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος;» είπε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης