Παραπολιτικά

Δημοσκόπηση στα Τρίκαλα. Τι ποσοστά παίρνουν Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Μια ακόμη διαδικτυακή δημοσκόπηση έτρεξε ο έγκριτος επιστήμονας και ειδικός στην στατιστική Νίκος Καρδούλας.

 

Όπως παρουσιάζει το trikalavoice.gr και σύμφωνα με αυτή η Ν.Δ. παραμένει πρώτο κόμμα με 36.7% (πτώση άνω του 7% αφού το 2019 είχε λάβει 44%), ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στο 28%, ενώ εντύπωση προκαλεί το 11.1% του ΠΑΣΟΚ. Αναλυτικά παρακάτω, αλλά και ΕΔΩ:

Για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, όσον αφορά τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ Τρικάλων, επικοινωνήσαμε με τον κ. Καρδούλα, ο οποίος μας ανέφερε: «Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ Τρικάλων δεν είναι ανακοινώσιμα, διότι δεν ψήφισαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην έρευνα για βουλευτές, παρά μόνο για τα κόμματα και ο αριθμός των ψήφων για τους βουλευτές της ΝΔ ήταν πολύ μικρός (γύρω στους 250 σταυρούς), που δεν παρέχει την απαραίτητη αξιοπιστία για να ανακοινωθούν. Εξάλλου ο σκοπός της έρευνας για τους βουλευτές ήταν να γίνει δοκιμή κάποιων αλλαγών για βελτίωση του δημοσκοπικού αλγορίθμου ενόψει των προσεχών εκλογών και δεν δαπανήθηκε το ανάλογο χρηματικό ποσό, ώστε το σύνολο των σταυρών να είναι πάνω από 1.000, που θα επέτρεπε τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων με αξιοπιστία».

ΑΞΙΖΕΙ: Ο Νίκος Καρδούλας διενεργεί και δημοσιοποιεί δημοσκοπήσεις την τελευταία 10ετία και έχει επιβεβαιωθεί στο σύνολό τους σχεδόν.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης