Παραπολιτικά

Δημοσκόπηση MRB: Έδρα για το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα και με την πρώτη κατανομή

Ανατρεπτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της MRB τα οποία στο βαθμό που θα επιβεβαιωθούν είναι ικανά να δημιουργήσουν ένα νέο πολιτικό σκηνικό στη χώρα.

 

Η ενεργειακή κρίση είναι ο μεγαλύτερος φόβος όχι μόνο των Ελλήνων πολιτών αλλά συνολικά των Ευρωπαίων. Το κλίμα που διαμορφώνεται ενόψει του χειμώνα αποτυπώνεται και στη μεγάλη δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Newsbomb.gr. Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, πως η ακρίβεια – απόρροια και της κρίσης στην ενέργεια – αποτελεί τη νο1 ανησυχία των πολιτών αλλά και έναν από τους δείκτες που καθορίζουν την ψήφο τους.

Ήδη στην κοινωνία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, κυριαρχούν οι αρνητικές λέξεις και τα συναισθήματα. Το 58% των πολιτών χρησιμοποίησε τουλάχιστον μια αρνητική λέξη απαντώντας για το ποιες εκφράζουν περισσότερο το παρόν και το μέλλον της χώρας, ενώ μόλις το 36% χρησιμοποίησε μια θετική λέξη ως απάντηση.

Τα ποσοστά των κομμάτων και οι βουλευτές που εκλέγονται

Η MRB επιχειρεί και μια αναγωγή με τα υψηλότερα ποσοστά τα οποία μπορούν να πιάσουν τα κόμματα. Για τα Τρίκαλα έχει ιδιαίτερη σημασία το ποσοστό που παίρνει το ΠΑΣΟΚ. Αν φτάσει όντως στο 16.8% ή έστω το προσεγγίσει πανελλαδικά τότε στα Τρίκαλα εξασφαλίζει βουλευτική έδρα και με την πρώτη κατανομή.

Ο νομός μας θεωρείται και είναι από τα προπύργια του κόμματος πανελλαδικά και καταγράφεται εσχάτως μια συγκρατημένη αισιοδοξία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης