Παραπολιτικά

Δυο τάσεις στην παράταξη Σινάνη. Ποιος θα τεθεί επικεφαλής;

Δεκαπέντε μέρες μετά το θάνατο του Χρήστου Σινάνη η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας (… και όχι μόνο) παραμένει παγωμένη, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει διεργασίες για την επόμενη μέρα στην παράταξή του.

 

Το κενό του Χρήστου Σινάνη είναι δυσαναπλήρωτο και με την απώλειά του αποδείχθηκε έτι περισσότερο πόσο επιβλητική προσωπικότητα ήταν και πόσο μεγάλο εκτόπισμα και αναφορές στην τοπική κοινωνία είχε. Η παράταξή του τώρα καλείται να πορευτεί δίχως το φυσικό ηγέτη της και να επανακαθορίσει την τακτική της ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά και πάει να διαμορφωθεί ένα νέο τοπίο. Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι εντός της παρατάξεως “Δύναμη Ευθύνης” κυριαρχούν δυο τάσεις. Η μια που θέλει την εκλογή ενός “προσωρινού επικεφαλής” σε ρόλο συντονιστή περισσότερο και η δεύτερη που θέλει την εκλογή ενός νέου “αρχηγού” που θα οδηγήσει την παράταξη και ως επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2023.

Τα ονόματα που ήδη συζητιούνται είτε για τη μία, είτε για την άλλη περίπτωση είναι του Ζώη Χαλατσάκη-που έτσι κι αλλιώς έχει τεθεί άτυπα ως επικεφαλής εδώ και 1 μήνα-των πρώην αντιδημάρχων Λίλας Μπαντέκα-Νάνη, Χρήστου Παπαγεωργίου και ασφαλώς του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου στις τελευταίες εκλογές, Λευτέρη Αβραμόπουλου.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης