Παραπολιτικά

Είδε… και ελάλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα ο Παπαστεργίου

Κάνοντας σαφή παραλληλισμό με την κριτική “της λακκούβας” που και ο ίδιος δέχεται ο Δημήτρης Παπαστεργίου κάνει έναν μίνι απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος.

 

 

Ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπογραμμίζει πως “ο κόσμος κουράστηκε από την τοξικότητα”, ότι “η κοινωνία μιλάει και πρέπει να την ακούμε”, ότι “δεν υπάρχουν αυταπάτες και εύκολες λύσεις πια” και ότι “ο κόσμος θέλει να ακούσει ποιο είναι το όραμα του καθενός για το αύριο”. Δείτε την ανάρτησή του:

“4 συμπεράσματα από το (αναμφισβήτητα εντυπωσιακό) εκλογικό αποτέλεσμα:

1. Οι πολίτες δεν θέλουν τοξικότητα. Την βαρέθηκαν, κουράστηκαν. “Μη προσπαθείς να με πείσεις πως ο άλλος είναι τρισχειρότερος από εσένα. Ξέρω ποιος είναι ο άλλος. Πείσε με πως εσύ είσαι καλύτερος. Πες μου εσύ τί θα κάνεις για το σήμερα και κυρίως για το αύριο.”
2. Οι αυταπάτες τελείωσαν. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Δεν είναι όλοι τόσο χαζοί και εμείς τόσο έξυπνοι, που τα βλέπουμε όλα προφανή. Θέλει δουλειά, ομάδα και υπομονή.
3. Η κοινωνία μιλάει. Κάτσε να την ακούσεις. Γιατί αν εσύ είσαι αλλού και αλλού είναι η κοινωνία, τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι. Σε ακούει (μεν) να κραυγάζεις, αλλά απλώς σε προσπερνά, δεν σε υπολογίζει πλέον.
4. Πάρε συγκεκριμένη θέση και πέρνα ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Τί θέλεις και τί δεν θέλεις, ποιο είναι το όραμά σου. Και κοίτα αυτό να συνάδει με τις μέχρι σήμερα πράξεις σου. Αλλιώς δεν θα σε πιστέψει κανείς.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας, για αυτές και οποίες επόμενες εκλογές”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης