Παραπολιτικά

Εκλογές τον Σεπτέμβριο; Τι δείχνει ο ανασχηματισμός

Οι κινήσεις που δείχνουν… κάλπες μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη κρύβει πολλά μηνύματα και ήδη και σε επίπεδο Κυβέρνησης ομολογούν στελέχη της ότι “πάμε σε εκλογές, εφόσον βγούμε από την πανδημία με το δυνατόν λιγότερες απώλειες”.

Η αύξηση των μελών του κυβερνητικού σχήματος, η αξιοποίηση πολλών γαλάζιων βουλευτών από την επαρχία, η αλλαγή στο υπουργείο Εσωτερικών με την έλευση του Μάκη Βορίδη για να “κρατήσει το παιχνίδι” συνηγορούν προς αυτό. Ακόμη ο Τάκης Θεοδωρικάκος μπορεί να τέθηκε εκτός κυβερνητικού σχήματος όμως όπως ομολογούν οι γνωρίζοντες είναι άνθρωπος με απευθείας αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτός που εν πολλοίς του “έκανε τις εκλογές” του 2019. Λένε πως αποτραβιέται στα μετόπισθεν για τον ίδιο λόγο, για να προετοιμάσει τις εκλογές με έρευνες κλπ..

Σημειώστε τέλος ότι ακόμη και τα… στοιχήματα δίνουν πλέον ως πιο πιθανή τη προσφυγή στις κάλπες τη νέα χρονιά. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr στη Novibet “έπαιζε” 1 προς 4 πριν από ένα μήνα το 2021 ως έτος εκλογών, ενώ τώρα έπεσε στο… 2,80. Αξίζει η παρατήρηση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης