Παραπολιτικά

Εκλογή Αγοραστού από την α΄ Κυριακή δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις

Επανεκλογή Αγοραστού από την πρώτη Κυριακή δείχνουν δύο δημοσκοπήσεις που ολοκληρώθηκαν τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τις  στήλες dark room του newmoney.gr και big mouth του powergame.gr με βάση τα ευρήματα των ερευνών ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας εξακολουθεί να καταγράφει ποσοστά πρώτης Κυριακής, παρά την σκληρή κριτική που δέχτηκε μετά την πρωτοφανή καταστροφική κακοκαιρία. Η εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων παραμένει στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη επιβεβαιώνουν οι δημοσκοπήσεις, με φόντο την επόμενη μέρα για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά ο συντάκτης της στήλης dark room του newmoney.gr γράφει πως “άνθρωπος του” που ασχολείται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές της ΝΔ του έκανε ορισμένες εκτιμήσεις για το ποιοι υποψήφιοι του κόμματος θα πάρουν τα ψηλότερα ποσοστά. Το μεγαλύτερο θα πάρει ο Αρναουτάκης στην Κρήτη που στηρίζεται από τη ΝΔ, αν και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Μετά θα ακολουθήσουν Χατζημάρκος στο Νότιο Αιγαίο και Τζιτζικώστας στην Κεντρική Μακεδονία. Έπειτα, εκτιμάται ότι ο Καχριμάνης στην Ήπειρο πάει για πάνω από 50% και έπεται ο Χαρδαλιάς στην Αττική. Ακολουθούν με προοπτική εκλογής από τον πρώτο γύρο και άνετα Φαρμάκης στη Δυτική Ελλάδα, Αγοραστός στη Θεσσαλία και Σπανός στην Στερεά Ελλάδα.
Με τη σειρά του, το powergame.gr επιβεβαιώνει πως με υψηλά ποσοστά πρώτης Κυριακής εξακολουθεί να κινείται ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Αγοραστός. Αυτό προκύπτει από δύο δημοσκοπήσεις που ολοκληρώθηκαν τις τελευταίες ώρες. Με βάση τα ευρήματα των ερευνών, είναι σχεδόν απίθανο να χάσει την περιφέρεια ο Αγοραστός.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης