Παραπολιτικά Ροή

Εκλογή από την… 1η Κυριακή για Αβραμόπουλο

Ασκήσεις ισορροπιών στο Δήμο Μετεώρων με… πολλούς μεν να είναι κλητοί, ολίγοι δε οι εκλεκτοί που θα καταφέρουν να συγκροτήσουν συνδυασμούς και να διεκδικήσουν τη δημαρχία. Δεδομένα έχουμε τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και τη “Δύναμη Ευθύνης” που έχει ανακοινώσει ήδη το 1/4 του Συνδυασμού του και τον Σωτήρη Παπαχρήστο ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει περί τα 20 ονόματα.

 

 

Πως διαμορφώνεται όμως το τοπίο στον Δήμο Μετεώρων 8 μήνες πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023;… Ο Αβραμόπουλος που κλήθηκε να αναλάβει επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια δύσκολη περίοδο και μετά τον απροσδόκητο χαμό του Χρήστου Σινάνη, απέδειξε και αποδεικνύει καθημερινά ότι και τις δυνατότητες έχει και τις γνώσεις και το “ταλέντο” να εμπνεύσει και να δημιουργήσει ρεύμα νίκης. Μόλις την περασμένη Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι κατεβαίνουν όλοι οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του-πλην Ράντου ο οποίος έκανε επίσης δήλωση στήριξής του-επιβεβαιώνοντας πως η παράταξη πηγαίνει συντεταγμένα στις εκλογές. Η “παλιά φρουρά” μπολιάζεται με νέα πρόσωπα, νέα παιδιά και νέες γυναίκες στην πλειοψηφία τους, με αναφορά στην τοπική κοινωνία.

Παράλληλα ο ίδιος ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει κλείσει όλα τα μέτωπα της κεντροδεξιάς με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μπουτίνα ανοιχτά στο πλευρό του και τη σύζυγο αυτού μάλιστα υποψήφια δημοτική σύμβουλο.

Η σύνθεση παλιού και νέου, το συμπαγές μέτωπο και της κεντροδεξιάς, αλλά και η διείσδυση σε άλλους πολιτικούς χώρους λόγω της κοινωνικής και επαγγελματικής παρουσίας της οικογένειας Αβραμόπουλο, δίνει στον Λευτέρη Αβραμόπουλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα και σιγουριά ότι μπορεί να πετύχει άνετα το 43.79% που είχε λάβει ο αείμνηστος Χρήστος Σινάνης το 2019, εξασφαλίζοντας την εκλογή από την 1η Κυριακή των εκλογών. Άλλωστε και η πρώτη του ανοιχτή συγκέντρωση στα μέσα Δεκέμβρη με πλέον των 1.500 ανθρώπων να δίνουν το παρών, αυτό δείχνει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης