Παραπολιτικά

Εξελίξεις στο Δήμο Πύλης με “ενωμένη αντιπολίτευση”;

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς κινείται η Πύλη σχεδόν 14 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Ήδη ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας ανακοινώνει υποψηφίους συμβούλους (!!!), ωστόσο υπάρχει κινητικότητα και στην αντιπολίτευση.

 

Πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή συνεννόησης, σύγκλισης και κοινής καθόδου οι παρατάξεις των Θοδωρή Χήρα και Βαλάντη Τσιούτσια. ‘Ενα πρώτο μήνυμα είχαν στείλει πριν μερικούς μήνες όταν και “φωτογραφήθηκαν” μαζί μετά από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου σταθερά ακολουθούν κοινή γραμμή σκληρής αντιπολίτευσης στον Μαράβα.

Μάλιστα εκείνο το βράδυ, της “κοινής φωτογραφίας” ο  Χήρας πρότεινε ανοιχτά στον Τσιούτσια να προχωρήσουν σε κοινή δήλωση καθόδου στις εκλογές του 2023, με τον τελευταίο ωστόσο να ζητάει “λίγο χρόνο ακόμη”. Ο Χήρας επιμένει ενωτικά και ήδη έχει αναλάβει κι άλλες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της αντιπολίτευσης επιμένοντας ότι μόνο έτσι μπορεί να κερδηθεί η μάχη απέναντι στον Μαράβα. Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη της όλης προσπάθειας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης