Παραπολιτικά

Επίδειξη δύναμης Αβραμόπουλου στο Δ.Σ. Μετεώρων. Κέρδισε τη “σύμπραξη” Αλέκου-Παπαμιχαήλ

Τη δεδομένη πλειοψηφική ισχύ της παράταξής του επιβεβαίωσε και στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Λευτέρης Αβραμόπουλος.

 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ήρθε προς συζήτηση το θέμα πλήρωσης της κενής θέσης στην Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος LEADER (CLLD/LEADER) 2014-2020 του ΚΕΝΑΚΑΠ. 

Η παράταξη του δημάρχου Θοδωρή Αλέκου “συμμάχησε” με την ελάσσονα αντιπολίτευση στηρίζοντας τον επικεφαλής της Γιάννη Παπαμιχαήλ για τη θέση και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Αρσενίου για αναπληρωτή του.

Από την πλευρά Αβραμόπουλου προτάθηκε η Λίλα Μπαντέκα-Νάνη που εκλέχτηκε πανηγυρικά λαμβάνοντας 17 ψήφους (14 της παράταξής της+ 3 ανεξάρτητους) έναντι του Γιάννη Παπαμιχαήλ που έλαβε μόλις 14 (σύμπραξη παρατάξεων Αλέκου-Παπαμιχαήλ).

Ανάλογο ήταν το αποτέλεσμα και για τη θέση του αναπληρωματικού μέλους, στην οποία εκλέχτηκε ο  δημοτικός σύμβουλος του Αβραμόπουλου, Δημήτρης Ζιώγας, έναντι του Γιώργου Αρσενίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αβραμόπουλος είχε επιτύχει προ μηνός  την πανηγυρική εκλογή της Λίλας Μπαντέκα-Νάνη και στη θέση της προέδρου του ΚΕΝΑΚΑΠ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης