Παραπολιτικά

Επιβεβαίωση trikalavoice από Μαξίμου. Μένει Περιφέρεια ο Μιχαλάκης

Προς επιβεβαίωση του trikalavoice.gr, ως του μόνου ΜΜΕ των Τρικάλων που επιμένει εδώ και 3 χρόνια ότι ο Χρήστος Μιχαλάκης θα παραμείνει και θα ανανεώσει τη θητεία του ως αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και αναπληρωτής περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ήρθε η χθεσινή δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου στην εφημερίδα REAL NEWS ότι “Δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά μας νυν αντιπεριφερειάρχες”.

 

Μάλιστα αυτός είναι και ο κεντρικός τίτλος της συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα ο Γιάννης Μπρατάκος και στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει ότι “δεν θέλουμε να συνεχιστεί η λανθασμένη αντίληψη, η οποία θέλει την αυτοδιοίκηση όχι να είναι αυτοσκοπός, αλλά ένα απλό σκαλοπάτι για την είσοδο στην Βουλή”.

Ειδικότερα για τον Χρήστο Μιχαλάκη αυτό δεν ισχύει πάντως, ο “αυτοσκοπός”. Ο ίδιος είναι γέννημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αγωνίζεται 20 ολόκληρα χρόνια από θέσεις ευθύνης, ως αντινομάρχης αρχικά και ως αντιπεριφερειάρχης από το 2011 και εντεύθεν και με την δουλειά που έχει κάνει έχει καταφέρει να γίνει όσο αγαπητός, σπάζοντας κάθε ρεκόρ πανελλαδικά (σ.σ. με τους 33.000 ψήφους του 2019 δεν υπάρχει προηγούμενο) και υποχρεώνοντας ουσιαστικά τη Ν.Δ. και τον Μαξίμου να τον πλευρίσει για το εθνικό ψηφοδέλτιο. Δεν το επεδίωξε ο ίδιος και δεν το ζήτησε ο ίδιος, οφείλουμε να το υπογραμμίσουμε αυτό και ο ίδιος στις κατά καιρούς δηλώσεις του είναι ιδιαίτερα προσεκτικός λέγοντας ότι “μένω αντιπεριφερειάρχης μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023 και βλέπουμε”. Αυτά για τη σωστή διάσταση των πραγμάτων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης