Παραπολιτικά

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Αβραμόπουλου στον “Ζυγός FM 100” (ηχητικό-video)

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ράδιο «Ζυγός FM 100» και στους δημοσιογράφους Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγεωργόπουλο έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο Λευτέρης Αβραμόπουλος.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μετεώρων και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» μίλησε με ειλικρίνεια και ξεδίπλωσε το σχέδιό του για τον Δήμο.

«Στόχος μας» είπε «είναι να δημιουργήσουμε ένα Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, προσαρμοσμένο στη ψηφιακή εποχή, που θα παρέχει άμεσα λύσεις στους δημότες και στους χιλιάδες επισκέπτες. Έναν Δήμο με κάθετη οργάνωση και δομή, που θα επιλύει άμεσα και αποτελεσματικά ζητήματα, μακριά από γραφειοκρατικές αντιλήψεις περασμένων ετών. Έναν Δήμο που θα σέβεται τον άνθρωπο και θα του παρέχει χώρους πρασίνου και αναψυχής, ακόμη και εντός του πολεοδομικού ιστού. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τη χρήση εναλλακτικών μέσων, όπως το ποδήλατο, και να ενώσουμε την πόλη με τα χωριά μας, με ένα σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων. Θέλουμε έναν Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Και γι’ αυτό θα δουλέψουμε».

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ήταν για άλλη μια φορά ενωτικός τονίζοντας ότι «Σκοπός μας είναι να ενώσουμε δυνάμεις. Με θετικό πρόσημο να δώσουμε χώρο σε όλους να εκφραστούν και μέσα από ειλικρινή διάλογο να φτιάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον Δήμο του μέλλοντός μας. Δεν περισσεύει κανείς σε μια προσπάθεια που μας αφορά όλους. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ… ΕΝΩΝΟΥΜΕ.. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ μαζί μπροστά»!

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης