Παραπολιτικά

Ζητούν παραίτηση Μιχαλάκη από αντιπεριφερειάρχη, αν θέλει να κατέβει για βουλευτής

trikalavoice.gr

Εδώ και ένα μήνα μέσα από το trikalavoice.gr αναδείξαμε τις πέντε ενδείξεις που μας δείχνουν ότι ο Χρήστος Μιχαλάκης θα επιλέξει να παραμείνει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (ΕΔΩ), από το να κατέβει στις εθνικές εκλογές για βουλευτής της Ν.Δ..

 

Η παραφιλολογία ωστόσο επιμένει μιας και ο ίδιος παρέπεμψε για την ερχόμενη άνοιξη σε δημόσια δήλωση για το τι προτίθεται πραγματικά να κάνει. Αν προλάβει, γιατί… μπορεί να τον προλάβουν οι εξελίξεις με πολύ πιο πρόωρες εκλογές, ίσως ακόμη και δικιά του επιστράτευση. Γιατί είναι προφανές ότι αν ο Μιχαλάκης κατέβει εκλέγεται και… άνετα, σε όλα τα πιθανά σενάρια εδρών της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα (… και 1 και 2 και 3 έδρες).

Για βλέπουμε λίγο πάντως και έξω από τα στενά όρια των Τρικάλων η περίπτωση Μιχαλάκη δεν είναι η μοναδική που έχουν να διαχειριστούν στο Μαξίμου και στην Πειραιώς. Είναι περιπτώσεις αρκετών αντιπεριφερειαρχών ανά τη χώρα που είναι εξίσου δημοφιλείς στις περιοχές τους και εξετάζεται αν όντως πρέπει να επιστρατευτούν για να επιτευχθεί ο στόχος της αυτοδυναμίας από τη Ν.Δ.. Εκτός του Χρήστου Μιχαλάκη, λοιπόν, στο τραπέζι και στην ίδια κατηγορία είναι οι αντιπεριφερειάρχες Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, Γρεβενών Γιάννης Γάτσιος, Κεντρικού Τομέα Αττικής Γιώργος Δημόπουλος, Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, Θεσσαλονίκης Άγγελου Χαριστέα κ.α..

Λέγεται ότι η Ν.Δ. εφόσον αποφασίσει να τους εντάξει τους παραπάνω στα ψηφοδέλτιά της θα ζητήσει τις παραιτήσεις τους, καθώς υπάρχουν αντιδράσεις από ήδη εκλεγμένους μιας και οι αντιπεριφερειάρχες ασκούν διοίκηση, άρα έχουν και ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο δρόμο προς τις κάλπες. Εφόσον η Ν.Δ. το αποφασίσει αυτό θα πρέπει να το αποφασίσει και να το περιμένουμε άμεσα, αλλιώς…

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης