Παραπολιτικά

Η άγνωστη σχέση του Παπαευθυμίου με τον Κρεμαστινό

Μια σχέση που γαλουχήθηκε «στα δύσκολα χρόνια» του Αντρέα, στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, για τον Τρικαλινό επιχειρηματία και τον κορυφαίο καρδιοχειρούργος.

Ο αείμνηστος Ευάγγελος Παπαευθυμίου ήταν από αυτούς που στάθηκαν στα δύσκολα χρόνια δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν βάλλονταν από παντού. Δεν ήταν πολλοί τότε, ο Αντώνης Λιβάνης, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Ευάγγελος Παπαευθυμίου και δυο τρεις ακόμη βρίσκονταν στο πλευρό του μεγάλου ηγέτη, συζητούσαν μαζί του και χάραζαν την πολιτική που τον έφερε πολύ γρήγορα, μέσα σε μια μόλις τριετία ξανά στην εξουσία (το 1993).

Ο Ευάγγελος Παπαευθυμίου έφυγε από τη ζωή και οι άλλοι δυο, Λιβάνης και Κρεμαστινός, εξακολουθούσαν να βλέπουν τον γιο του, τον Κωνσταντίνο σαν δικό τους παιδί. Η φωτογραφία παραπάνω που δημοσιεύει σήμερα το trikalavoice.gr και όπου διακρίνεται ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου ανάμεσα στους Αντώνη Λιβάνη και Δημήτρη Κρεμαστινό, μόλις πριν από ενάμισι χρόνο, είναι πια ιστορικής αξίας. Ο Λιβάνης έφυγε πέρυσι από τη ζωή και ο Κρεμαστινός σήμερα το πρωί. Τυχερός που τους έζησε αυτούς τους ανθρώπους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης