Παραπολιτικά

Η αγκαλιά Μητσοτάκη στον Λιούτα, μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού

Μια ιδιαίτερη στιγμή καταγράφηκε με το πέρας της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής το βράδυ του Σαββάτου και με την υπερψήφιση του προϋπολογισμού του νέου έτους. Αναφερόμαστε σε αυτή όπου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευδιάθετος αγκάλιασε τον βουλευτή Σάκη Λιούτα, ρωτώντας τον “τι γίνεται στα Τρίκαλα;” και αν είναι ικανοποιημένοι “αγρότες και επιχειρηματικός κόσμος από τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης”.

 

“Προχωρούμε μπροστά με δύναμη πρόεδρε” απάντησε ο Λιούτας “συνεχίζουμε, πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία”. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το 2023 θα είναι καλύτερο από το 2022, εξίσου δυναμικό και εξίσου ελπιδοφόρο ολοκληρώνοντας έτσι τον πρώτο θετικό κύκλο μιας πραγματικά νέας Ελλάδας, ενώ τόνισε: «Ανάπτυξη στην οικονομία αλλά και φροντίδα στην κοινωνία. Με γενναίες μεταρρυθμίσεις αλλά και με συνετές σταθμίσεις. Αυτές οι αρχές διαπνέουν τον τέταρτο προϋπολογισμό της κυβέρνησής μας. Δυστυχώς τον τρίτο σε συνθήκες διεθνών κρίσεων αλλά τον πρώτο μετά από 12 χρόνια με αποκλειστικά εθνική σφραγίδα και έξω από το στενό πλαίσιο της ενισχυμένης εποπτείας».

Ο Κυρ. Μητσοτάκης σε άλλο σημείο της ομιλίας του μίλησε για απόδειξη προόδου της εθνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια και υπενθύμισε ότι εν μέσω παγκόσμιας αναταραχής το 2022 κλείνει με ανάπτυξη του ΑΕΠ της χώρας σχεδόν διπλάσιο του ευρωπαϊκού μέσου όρου. «Ο δικός σας ρυθμός ανάπτυξης κ. Τσίπρα ήταν το 25% του ρυθμού ανάπτυξης της ευρωζώνης τα τέσσερα χρόνια που ήσασταν κυβέρνηση», είπε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης