Παραπολιτικά

Η αιφνίδια αδιαθεσία του Σάκη Παπαδόπουλου και το… τελευταίο μήνυμα!

Αιφνίδιο πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο Σάκης Παπαδόπουλος το μεσημέρι του Σαββάτου κι ενώ περίμενε στην Ασκληπιού τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος και μεταφέρθηκε από φίλο του στο Νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε άμεσα στεφανιογράφημα και άλλες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως τελικά δεν ήταν τίποτα παραπάνω από παροξυτικό πόνο από τη στένωση που έχει – Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

 

Ο ίδιος προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο facebook καθησυχάζοντας τους φίλους του και επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά την αγωνία του για ενίσχυση του ΕΣΥ και των Δομών Δημόσιας Υγείας, στέλνοντας παράλληλα ένα… τελευταίο πολιτικό μήνυμα:

“Ένας αιφνίδιος ισχυρός οπισθοστερνικός πόνος, σε οδηγεί να συνειδητοποιήσεις και ως ασθενής, τη τεράστια αξία του ΕΣΥ και των δημόσιων λειτουργών του.
Να που έρχεται η ώρα για ολους μας να τους χρειαστούμε, στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, που μόνον τα Δημόσια Νοσοκομεία διαθέτουν.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ολους τους γιατρούς, το νοσηλευτικό, εργαστηριακό, διοικητικό προσωπικό, τους νοσοκόμους – τραυματιοφορείς, του Νοσοκομείου Τρικάλων, που ανταποκρίνονται στα πολύ δύσκολα καθήκοντά τους. Να επισημάνω την αναγκαιότητα μονιμοποίησης των επικουρικών και συμβασιούχων μαχητών του ΕΣΥ.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους Διευθυντές Κλινικών και Τμημάτων που με το προσωπικό τους παράδειγμα συμβάλλουν στη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει το Νοσοκομείο Τρικάλων σε πολύ αντίξοες συνθήκες εργασίας, αμοιβής, εφημερίας, με αρκετά κενά στελέχωσης.
Ειδικά η λειτουργία Αιμοδυναμικού Τμήματος στη Καρδιολογική Κλινική του ΓΝΤ, καθώς και η υποδειγματική λειτουργία των Μονάδων του, είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα !!!
Η ολόπλευρη έμπρακτη στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας είναι καθοριστικό διακύβευμα των επερχόμενων Εκλογών” !!!!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης