Παραπολιτικά Ροή

Η επόμενη μέρα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Σε μια νέα πραγματικότητα καλούνται να προσαρμοστούν τα στελέχη του κόμματος στα Τρίκαλα.

Η ήττα της 7ης Ιουλίου έφερε κατήφεια, άφησε ωστόσο και κάποια χαμόγελα καθώς και σε επίπεδο Νομού ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο κράτησε δυνάμεις, αλλά έδειξε πως με πολλή δουλειά καθιερώνεται ως ο δεύτερος πόλος εξουσίας. Το 30% που έπιασε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ν. Τρικάλων καταγράφεται ως μεγάλη νίκη, ειδικά από τη στιγμή που 10-15 μέρες πριν τις εκλογές δημοσκοπήσεις τον έφερναν κάτω από το 25% (στο 23% συγκεκριμένα) το οποίο και εξασφάλιζε βουλευτική έδρα.

Πλέον εντός και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνονται νέες ισορροπίες. Ο Σάκης Παπαδόπουλος, ως εν ενεργεία βουλευτής παραμένει ο κυρίαρχος, ωστόσο και οι άλλοι δυο πρώην βουλευτές, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης απέδειξαν πως διατηρούν τους πυρήνες τους ζωντανούς, ενώ ειδικά ο τελευταίος αύξησε και τις ψήφους του σε σχέση με το 2015!!!… Με παρέμβασή του δε ο Σιμορέλης διαμηνύει πως παραμένει παρών και γνωστοποιεί και τη λειτουργία του πολιτικού του γραφείου.

Κατά τα λοιπά αναμένεται η διεξαγωγή συνεδρίου και η εκλογή νέων Νομαρχιακών Οργανώσεων, στις οποίες θα γίνει προσπάθεια να ενταχθούν και νέα πρόσωπα. Το άνοιγμα προς το «κέντρο» στα Τρίκαλα ήδη έγινε (ο Σάκης Ξάφος, πρώην αντιδήμαρχος και εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κατέβηκε για βουλευτής) και θεωρείται βέβαιο πως θα… εξακολουθήσει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης