Παραπολιτικά

Η… κουνιάδα του Χρήστου Χάιδου επανεκλέχτηκε δήμαρχος Κασσάνδρας

Μια ακόμη “δικιά μας” δήμαρχος πέτυχε την επανεκλογή της σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr πρόκειται για την Αναστασία Χαλκιά-Δημητροπούλου, κουνιάδας του πρώην βουλευτού Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Χάιδου (σ.σ. αδελφή της συζύγου του Δήμητρας) η οποία επανεκλέχτηκε δήμαρχος Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Μάλιστα η επανεκλογή της ήταν θρίλερ… σε δυο δόσεις, μιας και στον α΄ γύρο έλαβε 20.03% και εξασφάλισε την είσοδό της στο β΄ γύρο για 140 ψήφους και την Κυριακή κέρδισε τελικά με 41 ψήφους διαφορά!!!…

Η Αναστασία Χαλκιά-Δημητροπούλου γεννήθηκε στην Κασσάνδρεια το 1967 όπου μεγάλωσε και ζει έως σήμερα. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

Αποφοίτησε από τη σχολή Λογιστικής Ι.Ε.Σ.Ε. το 1988 και εκπαιδεύτηκε στον προγραμματισμό και το χειρισμό Η/Υ από το Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας (ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ) το 1989. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο της Λογιστικής διατηρώντας λογιστικό γραφείο στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής από το 1989.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα Οικονομική Επόπτρια του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής. Παράλληλα ανέπτυξε αξιόλογη κοινωνικοπολιτική δράση στον τόπο της και συγκεκριμένα ως τακτικό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στη βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας και ως μέλος του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας(Σ.Φ.Ε.Μ.Υ.Κ).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης