Παραπολιτικά

Η ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε Λ. Αβραμόπουλο ως υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές

Ο νεαρός οικονομολόγος κατέρχεται υποψήφιος με τον Χρ. Σινάνη στην Καλαμπάκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr η ΟΝΝΕΔ έδωσε στη δημοσιότητα ονόματα στελεχών της τα οποία θα συμμετάσχουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (δείτε ΕΔΩ).

Όπως αναφέρουν σχετικά ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ο αντιπρόεδρος Παύλος Μαρινάκης αλλά και ο Τρικαλινής καταγωγής, υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Οργάνωσης, Μπάμπης Τσιανάκας «στόχος μας είναι η ανάδειξη μιας νέας γενιάς ανθρώπων που θέλουν να αναλάβουν ευθύνες και πρωτοβουλίες για τις τοπικές τους κοινωνίες. Δεν θέλουμε την αυτοδιοίκηση απλώς δίπλα στους νέους, θέλουμε τους νέους ανθρώπους στην αυτοδιοίκηση».

Από την Θεσσαλία το όνομα που ανακοινώθηκε είναι του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ο οποίος κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μετεώρων με τον συνδυασμό του Χρήστου Σινάνη. Καίτοι μόλις 30 ετών έχει μακρά πορεία και εμπειρία σε θέσεις ευθύνης της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ (διετέλεσε μεταξύ άλλων και περιφερειάρχης Θεσσαλίας). Η υποψηφιότητά του δίνει νέα δυναμική στον συνδυασμό της νυν Δημοτικής Αρχής, ενώ το γεγονός ότι στηρίζεται από την ΟΝΝΕΔ μπορεί να θεωρηθεί ως και μια έμμεση στήριξη του κόμματος στον Χρήστο Σινάνη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης